Artiklelarkiv

Senaste nytt

Tidigare vattenlinje i Enköping

1 Maj 2017: Karin har skrivit ihop en artikel om Det medeltida Enköping och tipsar om många fina och intressanta ställen att besöka i denna anrika stad!

 

 

 

 

Opus Anglicanum katalog

Opus Anglicanum katalog

1 Mars 2017: Lady Isabel du Talus besökte London och Victoria & Albert Museum som hade en tillfällig utställning av Opus Anglicanum broderier. Läs mer om besöket och textilierna i Månadens artikel, Mars 2017!

 

 

 

 

Resultat Januari 2017

17 Januari 2017: En av våra mest populära artiklar är Niamhs test med att växtfärga linne. Den artikeln har nu fått en uppdatering – hur har tygerna och färgen överlevt efter tre år? Läs mer i artikeln!

Aros Artikelarkiv

---

Lämna gärna en kommentar med förslag till nya artiklar eller teman som du vill att vi ska avhandla en månad. Ideér och koncept mottages tacksamt!

Recent Posts

Årsmöte 2017

Årsmötet är nu avklarat, och största nyheten är att avgiften för medlemsskap från och med den 30/4 2017 kommer att vara 150 kronor. Detta för att täcka den fasta kostnad vi har som förening (plusgirot).

Vi har inte höjt vår avgift på fem år, och även om detta är en dubblering av vad Aros får in sedan tidigare tyckte årsmötet att det är en rimlig kostnad för medlemsskap.

Protokoll finns på Styrelse-sidan.

  1. Nytt inlägg i Artikelarkivet Comments Off on Nytt inlägg i Artikelarkivet
  2. Vårens symöten, och pilgrimsvandringen Comments Off on Vårens symöten, och pilgrimsvandringen
  3. Krontornering i Drachenwald – en Arosit på tronen Comments Off on Krontornering i Drachenwald – en Arosit på tronen