Artiklelarkiv

Senaste nytt

Tidigare vattenlinje i Enköping

1 Maj 2017: Karin har skrivit ihop en artikel om Det medeltida Enköping och tipsar om många fina och intressanta ställen att besöka i denna anrika stad!

 

 

 

 

Opus Anglicanum katalog

Opus Anglicanum katalog

1 Mars 2017: Lady Isabel du Talus besökte London och Victoria & Albert Museum som hade en tillfällig utställning av Opus Anglicanum broderier. Läs mer om besöket och textilierna i Månadens artikel, Mars 2017!

 

 

 

 

Resultat Januari 2017

17 Januari 2017: En av våra mest populära artiklar är Niamhs test med att växtfärga linne. Den artikeln har nu fått en uppdatering – hur har tygerna och färgen överlevt efter tre år? Läs mer i artikeln!

Aros Artikelarkiv

---

Lämna gärna en kommentar med förslag till nya artiklar eller teman som du vill att vi ska avhandla en månad. Ideér och koncept mottages tacksamt!

Recent Posts

Evenemang i närområdet december 2017

Första helgen i december, den 1:a till den 3:e, är det stort firande av Bryggargillet som funnits i 10 år. Gyllengran arrangerar i Rude utanför Sundsvall. Anmälan och information via Gyllengrans hemsida.

Som vanligt firar Styringheim Lucia med baronparsinvestitur helgen i Visby 8-10 december – mer om det på http://www.styringheim.se/lucia

Traditionsenlig Midvinter firas helgen 15-17 december i Stockholm – mer om det på http://holmrike.nordmark.org/midvinter-sv/

  1. Årsmöte 2017 Comments Off on Årsmöte 2017
  2. Nytt inlägg i Artikelarkivet Comments Off on Nytt inlägg i Artikelarkivet
  3. Vårens symöten, och pilgrimsvandringen Comments Off on Vårens symöten, och pilgrimsvandringen