Gott Nytt År 2020

Gott nytt år! Här kommer lite information om medlemskap i Aros och Nordmark. Som vi har meddelat tidigare har SKA Nordmark ett nytt medlemssystem, och alla måste själva registrera sig och betala medlemsavgiften. För oss i Aros är det 200 kronor per kalenderår, men gratis för barn under 13 år. Så här går det till:

Gå till member.nordmark.org
Klicka på Bli medlem i menyn överst på sidan
Fyll i hela formuläret
SCA titel – låt vara tomt om du inte har någon titel i föreningen
SCA namn – skriv det SCA namn du valt (det behöver inte vara officiellt registrerat) eller lämna tomt om du ännu inte har valt ett namn i föreningen
Gick med datum – syftar på när du ursprungligen gick med i föreningen men om du inte kommer ihåg kan du gissa eller låt det bara stå dagens datum
Intresseområden – dessa används för att automatiskt skapa maillistor till alla som har fyllt i här
Läs integritetspolicyn om du inte redan har gjort det
Välj betalsätt och fullfölj betalningen

När betalningen har gått igenom och Nordmark har hunnit hämta in betaluppgifter från banken kan du logga in och se ditt digitala medlemskort (pdf). Tips är att spara ner den till din mobil ifall du ska visa upp det på event och det är dålig täckning på eventsiten eller du inte vill använda mobildata på event utomlands.

Till dig som har barn
För att du själv ska kunna registrera ditt barn i systemet (vilket vi gärna ser att du gör även om
avgiften är 0 kronor) så måste barnet ha en unik mailadress. Du väljer ordinarie medlemsskap och systemet kommer automatiskt att ställa om till rätt prislapp utifrån barnets ålder. När barnet senare blir äldre och kommer upp i en annan medlemsavgiftsgrupp så räknar systemet automatiskt om det då.
Här finns 2 olika alternativ på hur du löser detta:
Barnet har redan en egen e-postadress och du tycker det är ok att även infomail och fakturor kommer till den adressen – använd den och registrera som vanligt.
Du vill ha faktura och infomail till din mailadress. Registrera ditt barn med en variant av din mailadress som innehåller ett plustecken så kommer det komma upp en extraruta för e-post där du skriver in din riktiga e-postadress. Till exempel om du ska registrera din son Kalle och har adressen mamma.andersson@nullgmail.com. Skriv in mamma.andersson+kalle@nullgmail.com i rutan för e-post.
Sedan i den extraruta som kommer upp fyller du i mamma.andersson@nullgmail.com. Då är
inloggningsuppgiften mamma.andersson+kalle@nullgmail.com och fakturor kommer till mamma.andersson@nullgmail.com.

/Marit – Aros Drots